Cum s-a aflat ca in spatiul public – si aici e vorba nu doar de mesaje pe retele de socializare, ci si de pliante impartite dupa o metoda mai clasica, adica in cutiile postale – a aparut recent o veritabila campanie antivaccinare, Ministerul Sanatatii a reactionat.

In sensul in care a transmis ca “se delimiteaza ferm de campania de dezinformare si manipulare referitoare la ineficienta si riscurile vaccinarii, aparuta in spatiul public, pe retelele de socializare sau prin materiale tiparite, distribuite in zone aglomerate sau in cutiile postale”.

vacc Ministrul Sanatatii reactioneaza la campania antivaccinuri: modalitati iresponsabile de dezinformare cu consecinte grave

foto: Facebook/Podasca Gabriela-Maria

La randul sau, Sorina Pintea a declarat urmatoarele: “condamn gestul iresponsabil al celor care recurg la astfel de modalitati  iresponsabile de dezinformare, cu consecinte grave pentru sanatatea populatiei. Am insa, convingerea ca populatia nu poate fi pacalita cu astfel de tertipuri si voi continua sa fac tot ce imi sta in putere pentru ca parintii sa fie informati corect  astfel incat sa ia cea mai buna decizie, de a-si vaccina copiii si de a le asigura astfel o viata sanatoasa. Vom face demersurile legale necesare pentru ca cei reponsabili sa raspunda pentru faptele lor, ce pun in pericol sanatatea publica”.
Sursa: national.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here