O casă din localitatea Vultureni a fost mistuită de flăcări, în noaptea de miercuri spre joi, din cauza coșului de fum necurățat și neizolat corespunzător.

“Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a distrus o casă din localitatea Vultureni.
Apelul de urgență a venit la ora 02:32, iar la misiune au luat parte două autospeciale cu apă și spumă de mare capacitate, precum și autoscara. Preventiv a fost trimis și un echipaj SMURD. Odată ajunși la fața locului, pompierii au constatat faptul că acoperișul casei era ars în totalitate. În plus, din cauza flăcărilor puternice, a căzut tavanul de la două camere, o bucătărie și baie, suprafața afectată fiind de aproape 150 mp. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale, iar locatarul a reușit să iasă afară la timp. În paralel cu stingerea incendiului, pompierii au reușit protejarea imobilelor din vecinătate. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la coșul de fum necurățat și izolat necorespunzător. Forțele noastre au revenit la unitate în jurul orei 05:55.”, au informat reprezentanții ISU Cluj.

Citește și: Consilierul județean Gheorghe Iancu recidivează în minciuni. Dă vina pe tehnologie, dar documentele oficiale îl contrazic – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.