Consilierul judetean Steluta Cataniciu si-a dat demisia din functia de presedinte al OF-PDL Cluj. Cataniciu l-a dat în judecata pe fostul primar din Jucu pentru calomnie. Marginalizata în partid din cauza mai multor gafe, Cataniciu se îndreapta spre PNL

Steluta Cataniciu, consilier judetean din partea PD-L a organizat la începutul saptamânii trecute o conferinta de presa în care a încercat sa se disculpe vizavi de acuzatiile pe care fostul primar al comunei Jucu, Petre Coste i le-a adus în interviul publicat de Gazeta de Cluj în numarul trecut. Petre Coste a declarat ca Steluta Cataniciu l-ar fi amenintat cu un dosar penal în cazul în care acesta nu ar fi dorit sa-i acorde clientului ei un teren în comuna. În urma interviului publicat în Gazeta de Cluj, Steluta Cataniciu a afirmat ca îl va actiona pe Coste în judecata pentru calomnie. Asta în conditiile în care fostul primar al comunei Jucu a lansat aceleasi acuzatii într-un interviu publicat într-un cotidian local în uma cu câteva saptamâni.  În conferinta de presa, Cataniciu a afirmat ca nu s-a simtit lezata de faptul ca Petre Coste a acuzat-o  în respectivul cotidian ca l-ar fi amenintat. Totusi, daca Petre Coste a acuzat-o în Gazeta de Cluj, consilierul s-a “ofticat” peste masura si a tinut mortis sa organizeze o conferinta de presa pentru a se disculpa. Singura problema e ca respectiva conferinta de presa a fost organizata la sediul PD-L din Cluj, fara ca problema pusa în atentia presei sa fie de natura politica, fiind o problema personala a consilierului judetean. Mai mult decât atât, conform surselor noastre, sefii ei directi pe linie de partid, Daniel Buda si Emil Boc nu stiau ca Steluta Cataniciu doreste sa organizeze o conferinta de presa, ei aflând cu doar câteva zeci de minute înainte, când deje ziaristii fusesera anuntati. Si cum PD-L este considerat unul dintre cele mai disciplinate partide, asemenea abateri nu sunt tolerate de mai marii democrat-liberali. În acest moment apele sunt destul de tul buri pentru Cataniciu, zilele ei în cadrul PD-L fiind numarate. Mai departe, Cataniciu a afirmat ca a propus în Biroul Permanent Judetean ca Petre Coste sa fie audiat de catre conducerea partidului si sa fie întrebat despre “ilegalitatile” pe care acesta le-ar fi comis în Jucu. Totusi, afirmatiile ei s-au dovedit a neadevarate, presedintele PD-L Cluj, Daniel Buda a confirmat în presa locala ca niciodata Cataniciu nu a propus asa ceva în cadrul partidului.

Povesti cu demisii

La doar o zi dupa celebra conferinta de presa, Cataniciu a anuntat ca demisioneaza din functia de presedinte al Organizatiei de Femei a PD-L Cluj, motivând ca doreste ca si alte femei sa patrunda în structura de conducere a PD-L Cluj, presedinta OF-PDL având un post asigurat în cadrul forului judetean de conducere. Totusi, conform informatiilor noastre, decizia de a demisona nu tine neaparat de interesul de a acorda o sansa în plus femeilor ci mai mult de apropiatul transfer al consilierului judetean cu un etaj mai jos, în “curtea” PNL.  

Augustin Stanciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.