Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat în fața judecătorilor de la ICCJ, acolo unde se judecă dosarul angajărilor fictive de la Teleorman că este nevinovat.

Îmi mențin declarația dată anterior și cea de la confruntare. Așa cum am spus și la fond sunt total nevinovat nu am avut cunoștință de faptul că doamnele Botorogeanu și Stoica nu ar fi mers la serviciu. Nimeni nu mi-a spus niciodată că aceste două doamne nu merg la locul lor de muncă.

Nu am cerut nimănui și nu am făcut presiuni asupra niciunei persoane pentru a le menține pe cele două în funcție”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat de judecători dacă a coordonat activitatea DGASPC Teleorman, Dragnea a explicat că nu.

”Nu am coordonat sau controlat activitatea DGASPC. Nu se afla în subordinea mea, ca șef al CJ, potrivit legii. Atribuțiile de coordonare le avea colegiul director și secretarul județului. De aceea aceste aspecte , astfel cum am arătat anterior, în declarația dată primei instanțe, erau prevăzute de dispozițiile legale, astfel că nu a fost necesar a emite eu că presedinte al CJ o dispoziție de delegare”, a spus Dragnea.

De asemenea, Liviu Dragnea, susține că nu a discutat niciodată cu cele două femei pentru a lucra la sediul PSD.

”Nu am discutat niciodată cu inculpatele Stoica și Botorogean, o discuție prin care se presupunea să se angajeze la DGASPC, iar în fapt să lucreze la organizația PSD”, a mai spus Dragnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here