Aflată într-un penitenciar din Bulgaria, în așteptarea extrădării spre România, Elena Udrea îi transmite lui Cătălin Predoiu, ministrul Justiției că are nevoie de o serie de garanții dacă va fi adusă în România. Ea a declarat că

„Despre abuzul care mi se întâmplă mie ce parere aveti domnule ministru? Cum vi se pare faptul că stau arestată de 50 de zile într-o țară europeană pentru că am fost condamnată ilegal, întâi de un complet de 3 judecători care nu era specializat și din care făcea parte Florentina Dragomir, care exercita fără drept funcția pentru că nu îndeplinea jurământul de credință, apoi de un complet de 5 judecători constituit cu încălcarea gravă a legii. Dar despre faptul că fetița mea de 3 ani nu m-a văzut de aproape 2 luni din cauza acestor abuzuri ale justiției dumneavoastră, ce părere aveți? Aveți vreo părere? Care este poziția dumneavoastră ca Ministru al Justiției față de acest caz? Dacă nu puteți garanta unuia sau mai multor cetățeni ai țării din guvernul căruia faceți parte aplicarea legii, la ce bun să rămâneți în funcție? Domnule Predoiu, încă mai aveți șansa să vă ridicați și ca ministru la nivelul profesionistului în drept care sunteți! Nu o ratați! Că cineva care a pus câteva cărămizi importante la temelia carierei dumneavostră, îmi permit această sugestie”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv pe 7 aprilie de Înalta Curte de Casație și Justiție la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, pentru acuzaţiile de luare de mită şi abuz în serviciu. În aceeași zi, înainte de pronunțare, fostul ministru al turismului a fugit din România, a fost dată în urmărire și a fost prinsă seara, în Bulgaria, iar acum este în arest.

Procesul Elenei Udrea va fi reluat pe 8 iunie.

1 COMENTARIU

  1. Pe acest ministru chiar NIMENI din tara asta nu-l trage la raspundere????I-a umplut pe magistrati de bani facand-ui extraterestii in raport cu celelalte categorii sociale, A MARIT PENSIILE SPECIALE CU 10% in loc sa le TAIE cum si-a facut campanie electorala mincinoasa, in timp ce la MILITARI SI POLITISTI le-a taiat pensiile…ATENTIE IN PRAG DE RAZBOI-ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA…..pana unde mai merge acest PERSONAJ cu bataia de joc la adresa acestui POPOR?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here