Fostul parlamentaru Gelu Vișan a scris un text pe Facebook despre interviul dat de Liviu Dragnea din penitenciar, text pe care vi-l prezentăm integral:

”Ceea ce nu știa se pare deloc Liviu Dragnea este că
Vasile Dâncu făcea parte din Statul Paralel.
Absolut tot timpul cât a fost președinte Traian Băsescu, Dâncu era un fel de umbră a lui “George”, era parte a multor decizii ale Statului Paralel, alături-nu în altă parte-, de Maior, Coldea, Kovesi, Pahonțu și toți cei care dirigiuau dosarele politice.
Trebuie să lămurim un lucru:
Statul Paralel a luat naștere în Sufrageria lui Gabi Oprea în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009, prin implicarea Directorului SRI, Șefului Militar al SRI și Procurorului General în alegerile prezidențiale.
Am vorbit public prima dată despre această întâlnire din Sufrageria lui Oprea, întâlnire confirmată de Andronic după șase( 6) luni.
Așa cum am aflat în noaptea de 12-13 mai 2019, Liviu Dragnea a fost executat de Iohannis prin Statul Paralel, același Stat Paralel care vrea acum
să-l facă din nou pe Dragnea inamic public.
Revenind deci la Dragnea, Vasile Dâncu și la dosarul Tel Drum, lucrurile sunt în felul următor:
Dragnea a fost executat politic de Statul Paralel și de Iohannis.
Statul Paralel nu a murit deloc, a fost într-o mică “adormire”, dar acum s-a trezit și vrea să joace din nou.
Vasile Dâncu a fost tot timpul executantul lor, nu a ieșit niciodată din vorba lui Maior, care era parte integrantă a fabricării dosarelor politice.
Inainte de execuția lui Dragnea, Statul Paralel a executat pe toți politicienii care știau de existența lui.
Toate dosarele politicienilor, fără nici o exepție, începând cu Adrian Năstase, Voiculescu, Udrea, Bica, Dragnea și alte sute, ca și ale apropiaților, toate-fără exepție-, ca și toate execuțiile politicienilor sau apropiaților lor s-au făcut cu avizul sau la ordinul Statului Paralel, nu a existat nici cea mai mică exceptie.
Acum?
S-a schimbat doar Șeful Statului Paralel, toată structura a rămas în picioare.
Iohannis de acum este Traian Băsescu în mandatul doi.
Atunci, Statul Paralel a preluat conducerea Statului.
Acum, ușor-ușor, Statul Paralel preia din nou conducerea Statului, pe motiv că a folosit softul STS pentru a pulveriza PSD-ul la Europarlamentarele din 2019 și a-l prăbuși pe Dragnea.
O mare parte dintre cei care erau Statul Paralel atunci, inclusiv Dâncu, vor din nou la butoane, controlează multe dintre “culoarele justiției” și sunt jucători.
Reîncepe deci joaca, și mă bucur că Liviu Dragneaa ales să vorbească.

P.S. 2
Intre timp, la toate emisiunile, am văzut că jocul s-a complicat și Realitatea a realizat un interviu ca să-l calce în picioare cu brio pe Dragmea, deci se pare că a căzut într-o capcană, motiv pentru care imi retrag felicitările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here