Compania PP Protect, patronată de Pop Pușcaș, a renunțat să mai ceară insolvența clubului de fotbal CFR Cluj. Potrivit lui Iuliu Mureșan, ”acesta este un lucru normal. Nu era vorba de o sumă mare, am plătit-o și s-a întâmplat ceea ce era normal să se întâmple”.

Pe data de 19 septembrie Tribunalul Comercial Cluj ar fi trebuit să decidă dacă CFR Cluj intră sau nu în insolvență, însă, potrivit legii, judecătorii ar fi putut decide, potrivit legii, doar intrarea în faliment, pentru că în ultmii cinci ani clubul a beneficiat deja de o reorganizare judiciară.

”Ia act de renunţarea creditoarei SC PP Protect SRL, la judecarea cererii având ca obiect deschiderea procedurii insolvenţei debitoarei S.C. F C CFR 1907 CLUJ SA. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare”, arată soluția pe scurt a instanței.

Compania PP Protect este deținută de Teodor Pop Pușcaș, care este fostul șef al Poliției clujene. Potrivit unor surse, firma de pază a mai oferit servicii la două meciuri ale clubului CFR Cluj, care nu au fost plătite, astfel adunându-se iar datorii.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here