Locul lui Liviu Dragnea la Camera Deputaților a fost ocupat de Carmen Mihălcescu. Ea a devenit președintele interimar al Camerei Deputaților.


„În şedinţa de astăzi a BPN al Camerei Deputaţilor a fost stabilit noul preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor pentru gestionarea problemelor curente până la alegerea unui preşedinte definitiv potrivit regulamentului în persoana doamnei Carmen Mihălcescu”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, secretar al Biroul Permanent Naţional al Camerei Deputaţilor.

Lia Olguţa Vasilescu a mai anunţat că au fost trimise la Comisia Juridică mai multe solicitări

„S-a decis trimiterea la Comisia Juridică a următoarelor solicitări din partea grupurilor PNL şi USR: constatarea încetării de drept a mandatului de deputat al domnului Liviu Dragnea, încetarea de drept a mandatului de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Comisia Juridică urmează să întocmească un proiect de hotărâre de vacantare a locului de deputat şi de vacantare a funcţiei de preşedinte al Camerei Deputaţilor, să retrimită biroului permanent care va fi convocat de îndată pentru a convoca plenul Camerei Deputaţilor”, a mai spus aceasta.

După decizia ÎCCJ de condamnare a lui Liviu Dragnea, Camera Deputaţilor va vacanta locul acestuia de deputat. Înlocuitorul său pentru restul mandatului până în 2020 va fi consilierul judeţean din Teleorman Petre Cioabă 

Citește si Liviu Dragnea condamnat la închisoare cu executare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here