Dacian Cioloș, președintele USR-PLUS, a recunoscut că a făcut parte din organizația MISA condusă de Gregorian Bivolaru. El a spus că a intrat îm MISA pentru că era practicant de yoga și dorea să învețe cât mai multe.

Europarlamentarul USR PLUS a precizat că la acel moment, când s-a alăturat grupării condusă de Gregorian Bivolaru se afla într-o perioadă în care dorea să asimileze cât mai multe cunoștințe. În acest context, a precizat, a luat parte și la o spirală MISA, alături de alți 10 – 20.000 de adepți ai organizației, din toată țara.

„Cred că am fost la o spirală la mare, o dată, pentru că erau tabere organizate. Erau 10-20.000 de cursanţi în toată ţara pentru că erau cursuri organizate în diferite oraşe din ţară, unde era un instructor. Te înscriai ca la orice curs. Se ţinea la Casa Studenţilor din Cluj şi învăţăm diferite posturi, diferite tehnici de meditaţie. Eram interesat de lucrul acesta, citeam. Aveam acces la biblioteca universitară, la tot felul de cărţi care erau interzise înainte şi eram doritor să învăţ foarte multe, să asimilez foarte multe, să învăț ce se întamplă cu lumea din jurul meu”, a povestit Dacian Cioloş.

Liderul USR PLUS a precizat că nu a avut legături cu Gregorian Bivolaru. Dacian Cioloș susține că a fost unul dintre miile de cursanți care au participat la sesiunile de yoga și nu regretă faptul că a participat la aceste evenimente.

„Toate aberaţiile, tot ce am auzit mai apoi şi ce s-a întâmplat cu Gregorian Bivolaru. Nu am avut nicio legătură cu asta. Am fost unul dintre zecile de mii de cursanţi, o perioadă de câţiva ani şi chiar nu îmi pare rău că am participat. Văd că de câţiva ani de zile multe vedete vorbesc de yoga, de posturi. În Occident lucrurile astea se întâmplă de 30-40 de ani”, a mai spus Dacian Cioloş despre experiența sa în MISA.

Politica nu-i mai permite să facă yoga

În acest context, europarlamentarul a precizat că a renunțat la yoga și la meditație pentru că timpul nu-i mai permite genul acesta de activități. Mai face, din când în când, recunoaște el, „relaxări”, activități care îl ajută să-și adune energia și să-și pună ordine în gânduri.

„Astăzi, nu prea mai am timp să fac meditaţie. Mai fac relaxări. Mă ajută să îmi mai aşez gândurile, să mă relaxez, să mai adun energia, să devin conştient de ceea ce se întâmplă în jurul meu”, a precizat Dacian Cioloș.

MISA Covid Bivolaru
MISA Covid

Dacian Cioloș se confruntă cu Dan Barna pentru șefia USR PLUS

În prezent, Dacian Cioloș este implicat în competiția pentru câștigarea funcției de președinte al USR PLUS, avându-l contracandidat pe Dan Barna. El a obținut cele mai multe voturi în primul tur de scrutin al alegerilor interne, depășindu-l pe Barna cu aproximativ 3 procente.

Nu a fost suficient, însă pentru a-și asigura victoria deoarece, conform reglementărilor din statutul USR PLUS ar fi avut nevoie de 50% din voturi. (preluare evz.ro)

3 COMENTARII

  1. Yoga este o parte a religiei Hinduse. În momentul în care cineva practică Yoga, persoana respectivă se închină la Shiva și la panteonul de zei hinduși. Nu poți să spui că ești Creștin, dar te închini la zeii altei religii.

  2. Incet incet va recunoaste si ca a fost presedinte la PUNR Tineret si in aceasta calitate a acceptat chiar in Ambasada Chinei la Bucuresti, invitatia UTC-ului chinezesc pt o vizita unei delegatii PUNR Tineret in China. Chiar nu inteleg de ce se incapataneaza sa nu recunoasca. Parca-i Catzu cu faza cu alcoolu din State. Atata doar ca are alti Stapani

  3. A facut multa scoala asta si a invatat multe tehnici de a se pripasii pe burta nevazut daca se poate pe creasta unei natii sa-i suga sangele.De MISA spune,dar de despre lectiile alea de prostire a unei natiuni,luate pe la clasele lu Soros nu spune nimic.Oare lumea-l crede?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here