Dacian Cioloș, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis, a declarat că discută destul de des cu Emil Boc, întâlnirile lor devenind o tradiție.

Eu cu Emil Boc mă văd aproape de fiecare dată când mă duc la Cluj, am făcut o tradiție din asta. Cu Ilie Bolojan nu am mai discutat de ceva vreme. Dar astea sunt discuții amicale, dar acum e vorba de altceva. Florin Cîțu este președintele PNL, există o structură de conducere care va fi mandatată să discute. Ei au mandatul și ideile pe care să le pună pe masă”, a spus președintele USR, care este originar din Sălaj.

Dacian Cioloș a amintit și de negocierile pe care ar urma să le poarte cu PNL și UDMR, dar că acesta nu este convins că va putea continua coaliția.

Nu am discutat în partid despre împărțirea ministerelor pentru că nu suntem încă acolo. Nu știm dacă putem continua această coaliție. Sunt contacte. Mulți colegi din USR au contacte cu lideri din PNL, din UDMR. Evident că discutăm. Ne vedem”, a mai spus Dacian Cioloș.

Citește și: Gazeta de Cluj a anunțat în premieră încă din 2018 că Dacian Cioloș a fost președintele PUNR Tineret și vicepreședinte al Junimii Uniunea Vatra Românească

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here