Florin Cîțu decide viitorul României în conformitate cu propriile interese/cunoștințe sau cu cele ale țării pe care o conduce? Aceasta este cel puțin una dintre marile întrebări la care Florin Cîțu are obligația morală și legală de a răspunde în fața românilor – sau altfel spus în fața celor căre-i plătesc și lui pâinea de zi cu zi.

Premierul Florin Cîţu a declarat marţi că nu este de acord cu participarea României la majorarea de capital a Băncii Internaţionale de Investiţii cu suma de 14 milioane euro, propunere făcută de fostul ministru de Finanţe, Alexandru Nazare, într-un memorandum înaintat Guvernului.

”Sunt neplăcut surprins să văd acest memorandum dat spre avizare de fostul ministru către guvern. Nu înţeleg cine l-a convins că e un lucru bun pentru România. Ieri l-am primit, sunt total surprins neplăcut de eveniment. Vom începe această investigaţie. Să vedem cine a decis că este bine pentru România să investească milioane de euro într-o bancă a ruşilor”, a declarat premierul Florin Cîţu.

Sursa: zf.ro

Citește: A renunţat la tot ce avea în Bucureşti pentru a se muta într-un loc complet izolat, departe de nebunia şi agitaţia oraşului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here