Cluj-Napoca se transformă încet în Sectorul 1, unde acolo, nu de mult timp, gunoaiele deveniseră atracția numărul 1 pentru toată lumea. De curând, pe strada Meștereul Manole, unde sunt mai multe locuințe sociale, oamenii de acolo trăiesc printre deșeuri.

În ciuda promisiunilor anterioare ale autorităților locale de a îmbunătăți gestionarea deșeurilor în oraș, locatarii din zona Strada Meșterul Manole se confruntă cu un peisaj desolant. De săptămâni întregi, gunoaiele sunt aruncate cu nesimțire peste altele, creând o imagine dezolantă și un miros neplăcut care a devenit aproape un brand de Cluj.

Pe rețelele sociale au apărut mai multe fotografii cu mormanul de gunoaie, iar comentariile nu au întârziat să apară:

Ce-mi place când un oraș are pretenții, îți poi bate joc ușor de el. Nu e ca Bucureștiul, de la care nimeni nu are pretenții, deci e inutil să-ți bați joc/ Ai văzut ce “top” e Clujul? 😂/

Nu e ok să depoziteze lumea gunoiele pe oriunde, așa cum e în poză, dar probabil nu știi nici că primăria îi hăituiește deja pe locuitori, încălcând chiar legea. De exemplu, a dat în trei instanțe diferite în judecată o familie de acolo și de trei ori a pierdut. De ce? Pentru că vroia să evacueze o familie cu copiii cu dizabilități. În loc să susțină familia respectivă, a vrut de 3 ori să îi dea afară. Noroc că ong-iștii care te enervează pe tine au putut plăti avocat să prevină o altă dramă. Sorry că nu îți place designul văzut de la balcon, dar gândește-te un pic că există oameni care nu au aceleași oportunități. Se descurcă cum pot și cum li se permite în orașul ăsta scump și în general rasist. Vrei să faci să fie bine și ție, și vecinilor? Trimite liste de semnături către primărie să construiască și să aloce locuințe publice/sociale celor de acolo. ”De ce lor și nu mie?” s-ar putea întreba cine citește? Să cerem pentru toată lumea care are nevoie și nu își permite și niște reglementări reale pentru dezvoltatorii care iau pielea de pe clienți.

Citește și: Răzvan Ciortea, subprefectul județului, mesaj la început de an școlar: Autoritățile responsabile din județul Cluj sunt mândre să vă sprijine în această frumoasă călătorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.