Răzvan Ciortea, subprefect al județului Cluj, a transmis un mesaj elevilor, copiilor, părinților și bunicilor, la începutul noului an școlar. Social-democratul a precizat că reîntoarcerea în bănci a elevilor reprezintă un moment important pentru toată lumea.

„Este un moment important în viața noastră, atât pentru elevi, cât și pentru părinți și cadrele didactice care îi îndrumă. Acesta este un an plin de oportunități și provocări, iar educația reprezintă fundamentul dezvoltării noastre individuale și a comunității noastre. Vă încurajez să profitați la maximum de resursele și oportunitățile oferite de școală. Ascultați cu atenție profesorii, fiți curioși și implicați-vă în procesul de învățare”, a scris Ciortea pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, subprefectul a avut un mesaj și pentru părinți și profesori.

Părinților, vă încurajez să susțineți și să încurajați pe cei mici în fiecare pas al drumului lor educațional. Implicarea voastră activă în educația lor este esențială pentru succesul lor. Profesorilor și personalului didactic, vă mulțumesc pentru angajamentul vostru și dedicarea în formarea viitorului nostru. Sunteți eroii noștri nevăzuți, ghidând generații de tineri spre succes.

În acest nou an școlar, sper că veți descoperi noi oportunități de învățare și dezvoltare, veți construi prietenii durabile și veți străluci în tot ceea ce faceți. Autoritățile responsabile din județul Cluj sunt mândre să vă sprijine în această frumoasă călătorie. Vă doresc un an școlar plin de realizări, împliniri și sănătate. Cu toții suntem parte din această comunitate educațională minunată, iar împreună, vom construi un viitor mai bun”, a conchis Răzvan Ciortea.

Citește și: Aproape 3 milioane de elevi și preșcolari vor începe anul școlar 2023/2024

1 COMENTARIU

  1. ALOOO..iesisti la lupta sa vadă electoratul ca faceți ceva…..șmecherii de astea cu comunicate ete ete….nuva aduce votanți……sau suntati la remorca liberalilor i Jud. Cluj..ca așa va judecam…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.