În urmă cu doi ani, o tânără de 19 ani din localitatea Ocna Dej și-a ucis copilul proaspăt născut arucându-l în fosa septică a WC-ului din spatele casei în care locuia.

După doi ani de judecată ea a fost condamnmată la 6,8 ani de închisoare cu executare de judecătorii clujeni.

Condamnă pe inculpata C.E.A., la pedeapsa de: – 6 (şase) ani şi 8 (opt) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma omorului. Interzice inculpatei pe o durată de 2 ani, care începe să curgă după executarea pedepsei închisorii, dreptul de a fi aleasă în autorităţile publice sau în orice funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi drepturile părinteşti”, arată soluția pe scurt.

Anchetatorii spun ca in noaptea de 2 spre 3 iulie, femeia de 19 ani a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, in greutate de aproximativ 3,5 kilograme. Imediat dupa nastere, ar fi aruncat-o in fosa septica din spatele curtii. Pentru ca a nascut singura, fara sa fie asistata medical, aceasta a inceput sa se simta rau, astfel ca a sunat la 112 cerand ajutorul unei ambulante. Medicii si-au dat seama imediat ca aceasta nascuse de curand, dar fata nu a recunoscut. Alertati de cadrele medicale, politistii au impanzit curtea casei unde s-a intamplat totul, si dupa ceva timp au gasit cadavrul nou-nascutului in fosa septica. In urma autopsiei s-a stabilit ca fetita a murit inecata si ca era in viata atunci cand a fost nascuta, publica dejeanul.ro în urmă cu doi ani.

1 COMENTARIU

  1. Dragă Răzvan Robu, șase ani și opt luni nu este 6,8 ani. Ar trebui să mai pui mânuța și pe carte, poate afli că un an are 12 luni. Repetă după mine: un an are 12 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here