O femeie de 39 de ani, din localitatea Plopi, comuna Valea Ierii, este căutată de familie și polițiști, după ce vineri a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Clujeanca ar fi intrat într-o zonă împădurită, pentru a ajunge la o mănăstire.

“La data de 12 aprilie a.c, în jurul orei 22.40, Secția 9 Poliție Rurală Turda a fost sesizată despre faptul că HRISTEA IOANA-NICOLETA, în vârstă de 39 de ani din localitatea Plopi, comuna Valea Ierii, a plecat de la domiciliu la aceeași dată, în jurul orei 18.00 înspre o zona împădurită din localitate, cu scopul de a ajunge la o mănăstire și nu a revenit până în prezent.”, a informat IPJ Cluj.

SEMNALMENTE– înălțime aproximativă – 1,55 m, 50 de kg, față ovală, ten deschis, ochi albaștri, păr brunet, scurt, constituției astenică, fără semne particulare.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o rochie fără mâneci, de culoare bleumarin, cu motive florale de culoare gri, purta doar șosete în picioare.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.