Ciprian M., clujeanul care și-a violat fiica de 16 ani, a rămas cu condamnarea de 9 ani de închisoare după ce magistrații de la Curtea de Apel Cluj au hotărât să mențină decizia Judecătoriei Turda.

”Respinge ca nefondate apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda şi de inculpatul M.C.V.împotriva sentinţei penale nr. 6 din data de 15 ianuarie 2020 a Judecătoriei Turda. Deduce din durata pedepsei perioada detenţiei preventive începând cu data de 09.08.2019 la zi. Stabileşte suma de 868 lei onorariu apărător din oficiu pentru inculpat şi suma de 470 lei onorariu apărător din oficiu pentru persoana vătămată ce se vor avansa din FMJ în favoarea Baroului de avocaţi Cluj. Obligă inculpatul la plata sumei de 600 lei cheltuieli judiciare în favoarea statului, restul cheltuielilor judiciare în apel rămânând în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică din data de 17 septembrie 2020”, arată hotărârea Curții de Apel Cluj.

La începutul acestui an, Judecătoria Turda a stabilit o pedeapsă de 9 ani de închisoare, violatorul nerecunoscându-si vina.

Anul trecut, în urma unei dispute pe care a avut-o cu soția lui, bărbatul a rămas singur cu fiica în vârstă de 16 ani. La un moment dat, vecinii au auzit cum fata striga după ajutor și au chemat-o pe mama fetei. Femeia a reușit să intre în curtea casei, moment în care fata a reușit să iasă din locuință plângând și i-a spus mamei că a fost violată de tată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here