Președintele Klaus Iohannis

Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii se va întruni marţi, pentru a solicita SRI un punct de vedere referitor la declaraţia şefului statului.

,,Cred ca este important sa avem la Comisie un punct de vedere scris al Serviciului Roman de Informatii, insa imi mentin opinia referitoare la necesitatea audierii conducerii Serviciului Roman de Informatii.

Trebuie respectate procedurile si regulamentele parlamentare, iar decizia privind audierea apartine plenului Comisiei, cu atat mai mult cu cat acest subiect este unul ce priveste securitatea nationala a Romaniei, in speta apararea valorilor constitutionale (art. 1 din Constitutia Romaniei)”, sustine vicepresedintele Comisiei, deputatul Marian Gheorghe Cucsa, conform unui comunicat de presa transmis luni.

In 28 aprilie, Klaus Iohannis a spus ca PSD a ajutat UDMR sa treaca prin Parlament o lege care acorda autonomie Tinutului Secuiesc, reprosand ca social-democratilor ca se ,,lupta sa dea Ardealul ungurilor”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here