Compania Nordconforest în asociere cu NV Construct au câștigat licitația pentru realizarea centrului de caretier din Iris. Este vorba despre o investiție a administrației locale care îi va costa pe clujeni 5 milioane de euro.

„Licitația pentru proiectul denumit „Amenajarea unor legături pietonale între Piața Karl Liebknecht – Parcul Iris și străzile adiacente, în municipiul Cluj-Napoca” s-a încheiat. Câștigător a fost desemnat Asocierea S.C. Nord Conforest S.A. (lider) – S.C. NV Construct S.R.L cu oferta financiară de aproape 5 mil euro (25.079.584 lei cu TVA). Perioada de depunere a contestațiilor se încheie în 14 septembrie, după care putem proceda la semnarea contractului, dacă nu vor exista contestații”, a tranmis primarul Emil Boc. 

 Intervenția acoperă Piața Karl Liebknecht și Parcul Iris, Parcul Liebknecht, strada Războieni, strada Puieților, strada Gheorghe Asachi, strada Spiru Haret, strada Postăvarul, strada Nicolae Românul, strada Iris.

Modernizarea acestei zone cuprinde lărgirea trotuarelor, amenajarea de piste de biciclete (str. Puieților, str. Gheorghe Asachi, str. Postăvarului, str. Nicolae Românul) și 90 locuri de parcare, instalarea a 10 stații de încărcare autovehicule electrice și 40 stații de încărcare pentru biciclete/trotinete electrice. De asemenea, se plantează noi arbori pe lângă cei existenți, se instalează mobilier urban modern, iluminat public cu tehnologie LED și se înființează o nouă zonă de joacă și fitness.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here