Femeia implicată în dosarul de canibalism din Rusia a fost condamnată la 10 ani de închisoare.

Natalia Bakşeieva (43 de ani) a fost găsită anterior vinovată de incitare la crimă şi dezmembrarea unei victime.

Potrivit procurorilor, Bakşeieva i-a cerut soţului ei, Dmitri Bakşeiev (36 de ani), să ucidă o femeie după o ceartă petrecută în locuinţa cuplului din regiunea Krasnodar, în septembrie 2017.

La momentul arestării, presa din Rusia scria că cei doi locuiau într-o cămăruţă din clădirea Academiei de Aviaţie Militară din Krasnodar, care aparţine Ministerului Apărării. Ambii figurau în organigrama instituţiei, lucrând în „echipa de asistenţă”, relata la acea dată The Independent.

În timpul investigaţiei, poliţia a găsit la domiciului soţilor Bakeşeiev bucăţi din corpul victimei scufundate într-o soluţie salină. Alte părţi fuseseră congelate.

Cuplul a fost arestat în 2017, după ce poliţiştii au primit un apel de la o persoană care susţinea că găsise telefonul lui Dmitri Bakşeiev. În folderul telefonului au fost descoperite poze în care bărbatul ţinea în mâini bucăţi din corpul victimei.

Dmitri Bakşeiev se află în prezent sub tratament pentru tuberculoză şi este judecat într-un proces separat.

Bărbatul ar fi început să ucidă oameni în urmă cu douăzeci de ani, iar poliţiştii cred că ar fi responsabil de omorârea a nu mai puţin de 30 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here