IsoGold Consult este o societate de consultanță ce s-a specializat în: managementul mediului, managementul calității, managementul siguranței produselor alimentare și a altor sisteme integrate de management.

Din rândul acestora se enumeră următoarele:

  • Certificări forestiere: FSC, PEFC, Marcaj CE, EPAL, Due Diligence, Consultanță pentru eliberarea certificatelor fitosanitare și autorizații de exploatare forestieră;
  • Certificări sisteme de management: SR N ISO 9001, 14001, 18001, 22000, Gestionarea deșeurilor, Autorizații de mediu, HACCP, OHSAS;
  • Fonduri europene rambursabile și nerambursabile;

Pe lângă acestea, echipa IsoGold Consult asigură un pachet complet de servicii, începând cu proiectarea sistemelor, documentare, instruirea personalului, implementare, evaluare, menținere și îmbunătățire a acestor sisteme de management.

Aceștia se definesc ca fiind o echipă serioasă și ambițioasă ce oferă servicii impecabile de consultanță oferind cele mai bune sfaturi și cunoștințe clienților.

Specialitatea acestora este utilizarea durabilă și îmbunătățirea resurselor forestiere, ca dovadă că sunt o firmă independentă ce promovează și respectă pe deplin valorile forestiere.

De asemenea, implicarea și seriozitatea sunt principalele calități, ca dovadă faptul că respectă toate angajamentele și le finalizează mereu cu succes, fie că este vorba despre certificare fsc, certificarea sistemelor de management, consultanță pentru fonduri europene sau marketing online.

Start-Up Nation 2018

Start-Up Nation 2018 este un program de finanțare nerambursabilă care permite realizarea de investiții de până la 200.000 lei în echipamente tehnologice (minim 50% și e indicat ca ponderea aici să fie cât mai mare), mobilier, site, publicitate, chirie, salarii și autovehicule (în limita de 36.000 lei).

Condiția obligatorie pentru aceste proiecte, este crearea unui loc de muncă și se acordă punctaj suplimentar dacă beneficiarul creează pe lângă locul de muncă obligatoriu și unul sau două locuri de muncă pentru persoanele cu nevoi mai speciale ( defavorizate, șomeri, absolvenți).

În anul 2017, programul Start-Up Nation a avut ca principal scop finanțarea într-un procent de 100% a planurilor de afaceri.

Cine poate fi eligibil pentru a accesa un proiect Start-up Nation?

Pot beneficia de prevederile programului societățile (microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii) înființate de către persoane fizice după intrarea în vigoare a ordonanței de urgență nr. 10/2017, respectiv după data de 30 ianuarie 2017.

Valoarea de finanțare:

Alocație Financiară Nerambursabilă – maxim 200.000 lei/beneficiar, sumă care poate reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv  TVA pentru societățile neplătitoare) aferente proiectului.

Când începe Start-up Nation 2018?

În luna mai 2018 își propun cei din minister să deschidă aplicația electronică pe site-ul aippimm.ro, în care să se înscrie antreprenorii care vor banii de la stat pentru afaceri la început de drum, din câte spune Lăcrămioara Puișor, funcționar în Agenția pentru IMM Ploiești, din subordinea Ministerului pentru mediul de Afaceri.

„Ne dorim să deschidem programul în luna mai, sper să și reușim să deschidem programul de finanțare până la sfârșitul lunii mai” – a spus Puișor, într-o conferință organizată de publicația Reporter Economic.

Proiecte aprobate și implementate

  1. BICARI BUCOVINA PHOENIX S.R.L – proiect de 100 de puncte, Cod CAEN: 1623
  2. Bicari Bucovina Phoenix S.R.L. este o societate  specializată în producția de sicrie de calitate în patru și în șase laturi, lăcuite în diferite nuanțe, lucioase. Aceștia produc și sicrie XXL.

Produse și servicii: sicrie molid în patru și în șase laturi finisate sau nefinisate, și lambriu molid calitatea A.

Aceasta este o companie de tip producător, piața de desfacere este dor în România, iar ca date de contact se localizează în: Sat. Bobeica, Nr. 137, Localitate: Izvoarele Sucevei, Județ: Suceava.

Achiziții:

-mașină de prelucrat 2/4 fete

-mașină de frezat

-autoutilitară

Achiziționarea acestor aparat le permite acum celor de la firma Bicari Bucovina Phoenix să fabrice și alte elemente de dulgherie și tâmplărie pentru construcții.

BICARI BUCOVINA PHOENIX

HSL SILVA TRADING SRL – proiect de 95 de puncte, Cod CAEN: 1610
HSL SILVA TRADING

HSL Silva Trading SRL a reușit să achiziționeze cu ajutorul proiectului Start-up Nation 2017 un încărcător frontal ce le permite acum tăierea și rindeluirea lemnului.

HSL SILVA TRADING 2

SC MASTERPICE BODY TRANSFORMATION SRL – proiect de 90 de puncte, Cod CAEN: 9602

MASTERPICE BODY TRANSFORMATION

Prin intermediul Start-up Nation 2017, salonul Masterpice body transformation a reușit să achiziționeze diverse aparate pentru coafură și alte activități de înfrumusețare.

Locul și ora desfășurării evenimentului (Hotel Opera Plaza (sala Panoramic), Cluj-Napoca duminica 6.05.2018, ora 10:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.