Joi, 22 aprilie, Consiliul Județean a propus majorarea cu 10.000mii lei Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, în urma propunerii venite din partea PSD Cluj.

„Prosperitatea unei comunității este direct conectată cu bunăstarea indivizilor și a familiilor lor. PSD Cluj susține proiecte care să contribuie la bunăstarea oamenilor și îmbunătățirea condițiilor de viață a persoanelor aflate în grupuri de risc.

Ne bucurăm să anunțăm comunitatea clujeană că ieri, 22 aprilie, în cadrul ședinței Consiliului Județean pentru aprobarea bugetului județului Cluj, a fost votat în Plenului Consiliului Județean amendamentul propus de consilierii PSD Cluj la capitolul -Asistență Socială-. .

Amendamentul propus de consilierii PSD Cluj a vizat majorarea cu 10.000mii LEI a bugetului alocat Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului pentru finanțarea cheltuielilor materiale, necesare asigurării funcționării în contextul pandemic a centrelor din județul Cluj.

”Este important și necesar să ne direcționăm atenția asupra îmbunătățirii modului de funcționare a organismelor cheie a societății noastre,  în detrimentul altor preocupări anterioare.”

Alexandru Cordoș, președinte PSD Cluj

Consilier Județean 

Citește și: Finanțarea Sportului Clujean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here