Primăria Cluj-Napoca a reziliat contractul pentru amenajarea strzilor Kogălniceanu – Universității încheiat cu firma Mossfern.

Potrivit informațiilor din administrația locală, acest lucru s-ar fi întâmplat din cauza divergențelor create de viziunea proiectantului de a tăia copacii de pe străzile respective. De asemenea, o altă problemă iscată de proiectul celor de la Mossfern a fost legată de modalitatea în care a fost reamplasat Grupul Statuar Școala Ardeleană și mutarea bustului lui Emil Racoviță de pe strada Kogălniceanu.

Mai multe detalii despre aceste cubiecte puteți citi mai jos:

2 COMENTARII

  1. Sa faca o stație de metrou si atunci scapa de problema grupului statuar si cu aceasta ocazie poate strica si statuia lui Baba Novac, Barițiu poate rămâne culcat încă 30 de ani Si bustul lui Al.Voievod poate fi relocat prin Iris.A mai facut administrația boc o centură de sud prin anii 2005.

  2. deja este pericol public santierul acesta care nu se mai termina. este un dezastru administrativ de proportii si dna face reclama la hantold. e strigator la cer ce mafie criminala este la „conducerea statului”! mafiotii astia se reprezinta pe ei insisi si NU vointa cetatenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.