Cursurile de vară IT în New York pentru studenţii români

Bloomfield College şi secţia de informatică Advanced Technology Institute www.ati.bloomfield.com oferă studenţilor români o tabără de studii şi recreere în New York pentru 8 săptămâni.
Advanced Techology Institute organizează astfel de tabere pentru studenţii din toată lumea oferind condiţii deosebite de studiu în laboratoare moderne adecvate condiţiilor certificărilor de informatică (CCNA, CCNP, CCIE, MCSE, SUN, ORACLE, A+, NETWORK+), precum şi cursuri de limbă engleză.
Programul de tabere de studiu este promoţional în Romania şi vine să deschidă gustul studentului, tânărului român pentru studii în USA.
Bloomfield College este o universitate înfiinţată în 1868 de emigraţia germană de pe coasta de est a Statelor Unite şi s-a dezvoltat oferind o paletă de specializări în domeniul universitar. www.bloomfield.edu.
Oferta de studii în informatică a acestui colegiu în Romania este unică, programul de studii de lungă durată 2+2, adică 2 ani în Romania – elemente de bază şi 2 ani în USA – informatică pregătire pentru 3-5 certificări internaţionale şi în final obţinerea de două licenţe, una americană (Bloomfield College) şi una românească de la universitatea ce va găzdui acest program. Sunt disponibile şi programe de master de tipul 1+1, precum şi învăţământ la distanţă.
Pe timpul studiilor studenţii pot să lucreze în campus sau în firme de profil, de asemenea la sfârşitul studiilor se organizează un Open House pentru companiile de informatică   oferind astfel ocazia unor contracte de muncă în companii americane.
Primul pas către astfel de programe este de obicei contactul prin tabere de studii.
Studenţilor români le sunt oferite anul acesta 30 de locuri în tabără internaţională de la Bloomfield College în condiţii deosebite de cazare şi masă în hotel *** RAMADA INN, pe perioada celor 8 săptămâni de tabără de studii obţinând certificare CISCO CCNA şi ENGLISH.
Programul încărcat alternează cu vizite în New York City şi imprejurimi.
Pentru a lua contact cu condiţiile de selecţie şi plată, precum şi cu alte informaţii studenţii trebuie să se înscrie pe site-ul special construit la www.alexdatadesign.com sau prin www.alexscandatadesign.com alegând IT SUMMER CAMP 2003.
Programul de vizite cuprinde:
 
07/05     Statue of Liberty/ Wall Street     Union Square/Barns& Nobel Store Book
07/06    Empire State Building    Madison Square/Gramercy Park
 
07/12    Rockefeller Center/ ONU    Central Park
07/13    American Museum of Natural History    Shopping: Relax free on New York

07/19    Museum of Modern Art    Museum of Modern Art
07/20    Intrepid Sea Air Space Museum    Shopping: Relax free

07/26    Metropolitan Museum of Art    Whitney Museum of American Art
07/27    Madam Tousault Wax Museum     Shopping: Relax free

08/02    Atlantic City    Atlantic City
08/03    Atlantic City    Shopping: Relax free

08/09    Bronx Zoo    Bronx Zoo
08/10    Barbeque Party    Barbeque Party

08/16    New York Aquarium     Brooklyn Botanic Garden
08/17    Coney Island Beach     Shopping: Relax free

08/23    New Jersey Tour    New Jersey Tour
08/24    Barbeque Camp Party    Barbeque Party

Costurile cuprind taxele de studii, cazare şi masă, transportul în USA. Celor înscrişi pe site le vor fi prezentate şi soluţii de sponsorizare din România.
Ocazia oferită anul acesta se încadreaza în programul de colaborare cu ţările din Europa, România fiind prima ţară din estul Europei ce primeşte oferta de studii şi tabere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here