Europarlamentarul Daniel Buda, care este liderul PNL Cluj, a vorbit, la ZIUA LIVE, despre întâlnirile din ultimele zile ale liderilor organizațiilor județene din PNL. În cadrul acestor discuții, liberalii au vorbit despre relația cu PSD și UDMR, dar și despre problemele cu care se confruntă primarii.

„Pot să vă confirm că am avut o ședință lungă duminică seară, de câteva ore bune. Am discutat nu neapărat chestiuni de perspectiva rotativei guvernamentale pentru că pentru noi principala preocupare este înfăptuirea actului de guvernare. Am discutat la modul cât se poate de serios legat de ceea ce înseamnă valorificarea acestor oportunități de a avea enorm de multe resurse financiare din fonduri europene care trebuie să se regăsească în teren în România.

Aceasta a fost principala temă de discuție. Am discutat pe fiecare organizație ce putem face, ce proiecte mature avem. Mă bucur foarte mult că la Cluj avem foarte multe proiecte care se prefigurează a fi în implementare. Fie că discutăm de metrou, centura metropolitană, spitalul de copii, centrul de transplant. Sunt obiective care vor prinde glas din punct de vedere al finanțării.

Evident că au fost discutate și teme de politică, de bucătărie internă a partidului să spun așa. Procesul de evaluare a miniștrilor nu se face doar acum. Miniștrii sunt evaluați tot timpul. Este un proces normal. Principala preocupare pentru noi este să asigurăm o bună guvernare. Avem o șansă istorică cu aceste fonduri europene”, a declarat, la ZIUA LIVE, Daniel Buda, liderul PNL Cluj.

Citește și: Judecat în libertate pentru înșelăciune, țeparul Trian Onuc a fost arestat din nou pentru fapte similare

2 COMENTARII

  1. Metroul este proiect vechi (a se citi vrăjeală) încă de pe vremea Republicii Socialiste România.
    Spital de copii este de cînd lumea.
    Noul spital județean, de la Colina, a fost aproape gata în 1989.
    Chiar nu le e rușine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here