Procurorii DIICOT au început urmărirea penală cu privire la fapte (in rem) pentru infracţiuni de înaltă trădare şi divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională în cazul plângerii depuse de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă.

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, spune că procurorul-șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu girează o lovitură de stat. “Se arată adevărata față a lui Horodniceanu. Înțelegem de ce au fost disperați să îl mențină pe funcție”, spune Dragomir pe blogul său.

“Ceea ce DIICOT stârnește astăzi este începutul unei lovituri de stat împotriva democrației parlamentare din România. Dacă Președintele decide să o suspende pe Dăncilă, va fi un act de trădare a democrației”, scrie Daniel Dragomir pe romania30.ro

Dragomir este de părere că DIICOT este noul “instrument al statului paralel”. “DIICOT a luat locul DNA, este instrumentul statului paralel de a ataca Guvernul și Coaliția. Încearcă să o atace pe Viorica Dăncilă pentru a o salva pe Kovesi!”, mai spune Dragomir.

Fostul ofițer SRI crede însă că “lovitura de stat” are puține șanse de izbândă. “Această lovitură de stat nu va reuși, iar toți cei care participă la ea vor fi trași la răspundere”, încheie Dragomir.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here