La o zi după ce Jean Claude Juncker, președintele Comisiei Europene a lansat avertisment pentru Parlamentul și Guvernul României, fostul ofițer SRI a scris pe pagina sa de Facebook un text în care susține că a venit vremea ca miliardele să înceapă să intre şi în buzunarele românilor.

”Tot ii vad pe unii ca il pupa pe Juncker in bot. Juncker a fost zeci de ani ministru de finante in Luxembourg si apoi prim ministru. In aceasta perioda Luxembourg a fost o placa turnanta pe legislatia fiscala permisiva a ascunderii de bani negri, a evaziunii fiscale, a spalarii de bani din narco-trafic, tigari, metale rare din Africa si din fostul spatiu sovietic. Si vine acum Juncker sa imi dea lectii de stat de drept si lupta impotriva coruptiei, a scris pe facebook fostul colonel SRI Daniel Dragomir.

Luati-l acasa pe Juncker cu tot cu vrajeala asta de Bruxelles. Ne-au pacalit destul cu povestile lor pe banii nostri. A venit vremea ca miliardele alea pe care le-au supt din banii nostri sa mai intre si in buzunarele romanilor! Or sa ma injure iar sclavii statului paralel din media, ca sunt nationalist: da, sunt!”, spune Daniel Dragomir.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here