Gheorghe Ialomițianu, fostul ministru al Finanțelor Publice, a demisionat din PNL Brașov. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook.

”Astazi am decis sa imi dau demisia din PNL Brasov. Multumesc fostilor colegi din acest partid pentru buna colaborare.”, scrie Gheorghe Ialomițianu.

Ialomițianu era în conflict cu actuala conducere a PNL fiind eliminat de pe lista la europarlamentare și ulterior marginalizat în partid, asta deși era unul dintre oamenii cu expertiză pe zona de finanțe.

In perioada 3 septembrie 2010 – 6 februarie 2012, Ialomitianu a fost ministru al Finantelor Publice.

”Nu am ce să reproșez. Am mulțumit colegilor pentru activitate, pentru modul în care am colaborat, dar am văzut că partidul nu are nevoie de mine. Colegii din PNL Brașov au întrebat de ce nu sunt chemat la acțiuni, de ce nu sunt implicat în viața partidului și oamenii din partid mi-au spus că mi se reproșează că am o relație bună cu cei din conducere. De fapt, am realizat că PNL Brașov este condus în continuare de George Scripcaru, deși acesta nu mai este membru de partid. În 2016, tot domnul Scripcaru m-a tăiat de pe listele de la parlamentare, asta deși colegii din PNL Brașov mă votaseră să fiu cap de listă. Deocamdată este doar demisia, nu am intenția de a pleca spre alt partid, nu am primit nici oferte deocamdată. Voi avea o perioadă de reflexie”, ne-a spus Ialomițianu.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here