Deputatul clujean de la PNL, Radu Moisin, a criticat aspru, pe rețelele sociale în urmă cu câteva zile, USR pentru criticile pe care le-a adus privind Centura Metropolitană și Metroul din Cluj.

„Ce-i prea mult, e prea mult. În activitatea publică, mă concentrez pe inițiative legislative și alte demersuri parlamentare care să schimbe în bine diverse sectoare de activitate, dar campania de denigrare lansată de USR la adresa administrației locale din Cluj-Napoca este una atât de murdară și toxică încât nu o poți ignora. Colegii de partid ai primarilor Fritz de la Timișoara și Clotilde de la Sectorul 1 din București care au transformat întreaga zona pe care o administrează în grădini zoologice fără garduri în care cresc fericiți șobolani, țânțari și căpușe s-au apucat acum să ne spună ce nu e bine cu Centura Metropolitană și Metroul din Cluj”, a scris Radu Moisin.

Parlamentarul a mai spus că va dovedi de ce politicienii din USR „ar trebui să se ascundă de rușine”, atunci când vorbesc de Centura Metropolitană a Clujului.

„În luna ianuarie a anului 2021, unul dintre primele mele demersuri parlamentare a fost să aflu situația proiectelor Clujului în Planul Național de Redresare și Reziliență în noua guvernare. În anul 2020, în timpul Guvernului PNL (fără USR) și sub conducerea Ministrului Marcel Boloș, Centura era cuprinsă în finanțare prin PNRR, fapt confirmat și de Ministrul USR Ghinea în luna februarie a anului 2021 – dovada aici: Așadar, domnii Drulă și Ghinea au eliminat finanțarea Centurii Clujului din PNRR în vara anului 2021, aspect pe care nu l-a știut nimeni dintre parlamentarii sau liderii administrației publice din Cluj pentru că domnul Ghinea a trecut corespondența din PNRR la nivel de SECRET de stat.

Stimați useriști, sper că nu veți ajunge niciodată în poziții publice din care să mai puteți face rău Clujului! Sper să nu aveți ocazia să faceți Clujul să arate ca Timișoara și Sectorul 1”, a conchis Radu Moisin.

Citește și: Delegațiile funcționarilor publici, decontate din banii cetățenilor

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.