Emanuel Ungureanu a declarat că în cursul zilei de azi va depune la DNa o plângere penală împotriva ministrului sănătății, Alexandru Rafila.

Ungureanu este vicepreşedintele Comisiei de sănătate din Camera Deputaţilor. Deputatul Ungureanu a precizat că a depus plângere împotriva ministrului Sănătății întrucât „în ciuda avertismentelor oficiale, acesta refuză să respecte legile”.

„Astăzi, voi depune la DNA, în calitate de deputat și vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților, o plângere penală împotriva ministrului Sănătății, Alexandru Rafila și a funcționarilor din Ministerul Sănătății pentru că, în ciuda avertismentelor oficiale, acesta refuză să respecte legile emise de Parlamentul României”, a anunțat deputatul Ungureanu într-un mesaj postat pe facebook.

„Voi invoca în plângere și încălcarea articolul 297 din Codul Penal. Rafila nu doar trebuie să plece din fruntea Ministerului Sănătății, ci trebuie să răspundă pentru lenea penală, pentru contractul de consultanță de 21 de milioane de euro cu OMS și pentru deplasările de lux în Cuba sau Israel!”, susține deputatul Ungureanu.

Potrivit presei din Cluj, ministrul Rafila l-a dat în judecată pe deputatul Ungureanu pentru declarații calomnioase.

Ministrul Sănătății a fost una dintre variantele PSD pentru funcția de premier

Potrivit USR, ministrul Rafila ar fi unul dintre cei mai bogați membri ai Guvernului. Punctul de vedere al USR se baza pe declarația de avere depusă de Rafila în calitate de ministru. Înainte să devină membru al Executivului, Rafila a lucrat ca medic, în instituții de stat. Ca membru PSD, el a fost și una dintre variantele acestui partid pentru funcția de premier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here