ciocan tribunal

O femeie care a alunecat la o toaletă din mall din Capitală a primit daune de peste 78.000 lei. Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv că ea merită daune morale de 60.000 lei şi daune materiale de 18.540 lei. Reprezentanții mall-ului s-au apărat spunând că s-a spart un robinet.

O femeie care a alunecat în baia de la AFI Cotroceni și și-a rupt mâna a obținut în instanță daune materiale şi morale de peste 78.000 lei.

Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv că femeia merită aceşti bani. Ea a mers la toaleta din AFI Cotroceni şi a alunecat din cauza apei de pe podea, din cauza unui robinet defect.

Clienta a căzut cu toată greutatea corpului pe mâna dreaptă, care s-a umflat, ceea ce a făcut ca femeia să meargă la spital, unde a fost operată.

Reprezentantul mall-ului prezent în faţa judecătorului a spus că reclamanta este, de fapt, vinovată. Clienta ar fi trebuit să caute un alt grup sanitar din mall ca să evite accidentele. Mai mult, la intrare ar fi existat şi un marcaj pe care scria „Atenţie, podea umedă”.

Reclamanta a cerut să i se acopere și cheltuielile de spitalizare la privat.

Cei de la mall au spus în faţa primei instanţei că nu au de ce să suporte cheltuielile, având în vedere că în România asistenţa medicală este gratuită.

Deşi în primă instanţă, judecătorii i-au respins pretenţiile femeii accidentate, Curtea de Apel Bucureşti i-a dat dreptate.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here