Sursa foto: Facebook

La dezbaterea privind proiectul de Lege pentru securitatea și apărarea cibernetică a României a apărut un colaj cu imagini cu conținut explicit pentru adulți, afișat pe ecranul care asigura legătura cu participanții online, conectați prin platforma Zoom.

Dezbaterea a fost organizată de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării într-o sală din clădirea Rectoratului Universității Politehnica. Printre participanți s-au numărat și trei secretari/subsecretari de stat, parlamentari, un oficial de la Directoratul National pentru Securitate Cibernetica, consilieri de miniștri sau activiști din societatea civilă.

Directorul Asociației pentru Tehnologie și Internet, Bogdan Manolea, unul dintre participanții la dezbateri a declarat pentru G4media că incidentul a fost real.

„Din păcate lucruri de genul ăsta se pot întâmpla atunci când comunicațiile sunt ”securizate pe hârtie”. De aceea este important ca legea să privească doar aspectele legate de securitata cibernetică națională, nu toate prostiile care se pot întâmpla pe internet în România”, a declarat Manolea.

Citește și: Adevărații eroi de lângă noi. Medicii care se bat zi de zi pentru viața copiilor au sărbătorit Ziua Mondială a Prematurității

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here