Foarte multe ambasade străine de la București i-au cerut fostului premier Ponta să o propună pe Kovesi pentru preluarea șefiei DNA în anul 2013, transmite inPolitics.ro.

Chestionat azi de Liviu Mihaiu la Radio Guerrilla dacă are regrete că a propus-o pe Kovesi la DNA, în 2013, Ponta a explicat: ”Am crezut că fac un lucru bun atunci în 2013 și ca orice lucru bun în viață, nu rămîne nepedepsit, ca dovadă că mi-a arestat toată familia. Asta e”.

Întrebat concret și direct dacă au existat solicitări din partea ambasadorilor străini, în frunte cu cel al SUA, pentru propunerea lui Kovesi, fostul premier Ponta a confirmat fără să clipească: ”Foarte mulți ambasadori, sigur că mi-au spus, dar nu are rost să dăm vina pe ei… I-am ascultat, așa îmi trebuie, familia mea a suferit din cauza unei proaste decizii din partea mea”.

1 COMENTARIU

  1. Tineri fără experiență profesională se pare că ocupă funcții numite de figurație, iar dacă au fost dați afară din serviciu pe motive de incompetență, ajung numiți în funcții uneori mai înalte, cum se poate una ca asta decât prin frauda de a ascunde că au fost dați afara were fired for incompetence ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here