Polițiștii au descoperit joi, în comuna Vințu de Jos, în cadrul unor activități desfășurate într-un dosar ce vizează hoți de cupru din Cluj și alte trei județe, o cutie metalică ascunsă sub pământ, în care se afla suma de 460.000 de lei. 

În cursul zilei de joi, 8 septembrie a.c., în urma activității desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat, 4 bărbați bănuiți de sustragerea unei cantități de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, au fost prezentați magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, în vederea dipsunerii de măsuri preventive.

Astfel, în cauză au fost emise un mandat de arestare prevenitvă, un mandat de arestare la domiciliu și 2 măsuri de control judiciar.

De asemenea, astăzi 8 septembrie a.c., în cadrul activităților investigativ-operative, în comuna Vințu de Jos, județul Alba, polițiștii au descoperit și ridicat 460.000 de lei, bani care se aflau într-un diplomat asuns sub pământ, proveniți din comercializarea cuprului.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Citește și: O decizie a ÎCCJ i-ar putea distruge definitiv planurile lui Boc: primăriile nu au dreptul să le ceară „donații” investitorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here