Joi dimineaţă, în jurul orei 10.00, Dr. Marius Vartic, directorul Institutului de Medicină Legală Cluj a alunecat pe gheaţa groasă din curtea instituţiei pe care o păstoreşte. Acesta a zăcut, inconştient, timp de câteva minute până a fost observat de cineva care a dat repede alarma. Şi-a revenit însă, rapid, după primul ajutor acordat de medicii legişti din cadrul instituției.

La faţa locului a sosit după circa 10 minute o ambulanţă SMURD, care l-a transportat pe Dr. Vartic la U.P.U., cu starea de conştienţă recâştigată.

La această oră directorul I.M.L. Cluj este supus unor investigaţii tomografice, pentru a se stabili cu exactitate gravitatea situaţiei.

DSCN7967

 

unnamed (3)

unnamed

7 COMENTARII

  1. […] ”Joi dimineaţă, în jurul orei 10.00, Dr. Marius Vartic, directorul Institutului de Medicină Legală Cluj a alunecat pe gheaţa groasă din curtea instituţiei pe care o păstoreşte. Acesta a zăcut, inconştient, timp de câteva minute până a fost observat de cineva care a dat repede alarma. Şi-a revenit însă, rapid, după primul ajutor acordat de medicii legişti din cadrul instituției”, scrie Gazeta de Cluj.ro […]

  2. Dar UPU era la 10m de locul accidentului. De ce a mai venit SMURD pentru a îl transporta?!?!! Acum domnul doctor ar trebui sa acționeze în instanta instituția pentru ca nu a curățat aleea corespunzător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here