Potrivit unui anunț făcut de SIF Transilvania, procurorii DNA au constituit un dosar contra Autorității de Supraveghere Financiară.

”S.I.F. Transilvania informează acţionarii şi investitorii că în data de 04.05.2020 societatea noastră a fost informată cu privire la înregistrarea în registrul cauzelor penale la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie, sub numărul unic de dosar 177/P/2020, a plângerii penale formulate de S.I.F. Transilvania.

Reamintim actionarilor / investitorilor ca plângerea penală a fost formulată de S.I.F. Transilvania împotriva unor membri ai Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară pentru săvârşirea infracţiunilor de: abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, constituire a unui grup infracţional organizat, uzurpare a funcţiei, cu consecinţe deosebit de grave, precum şi împotriva dlor Frăţilă Constantin, Andănuţ Crinel-Valer, Moldovan Marius-Adrian şi Nicolae Petria pentru săvârşirea infracţiunilor de: constituire a unui grup infracţional organizat, infracţiuni prevăzute de art. 134 alin. (1) şi (5) din Legea 24/2017, privind emitenţii de instrumente financiare şi operaţiuni de piaţă („Legea nr. 24/2017”), fals în înscrisuri sub semnătură privată şi exercitarea fără drept a unei profesii”, arată conducerea SIF Transilvania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here