Florin Ciorca, unul dintre apropiatii si oamenii de baza ai lui Arpad Paszkany, este perchezitionat de procurorii DNA intr-un dosar de coruptie cu legatura la Constanta. Ciorca a fost reprezentantul Polus in privinta constructiei cartierului de locuinte in Cartierul Tineretului din Cluj-Napoca. Polus a dezvoltat un mall si in Constanta.

Florin Ciorca este administratorul celor mai importante societati ai lui Arpad Paszkany: Cartierul Tineretului, care nu a mai dezvoltat cartierul de locuinte, Fotbal Club CFR 1907, dar și Sigma Residence. Clubul de fotbal CFR Cluj a  intrat ieri in insolventa la Tribunalul Comercial Cluj, iar echipa a fost depunctata cu 24 de puncte, fiind pe ultimul loc in clasamentul Ligii I.

UPDATE: Ciorca, omul de baz─â al lui Paszkany, a dat o declara╚Ťie scris─â ├«n fa╚Ťa DNA

ÔÇťAu fost la birou, mi-au pus ni╚Öte ├«ntreb─âri, normal c─â am r─âspuns, c─â asta e via╚Ťa; era vorba despre o firm─â care achizi╚Ťionat ceva teren ├«n Constan╚Ťa, nici nu mai ╚Ötiu exact c├«nd, prin 2007, ╚Öi m-au ├«ntrebat dac─â am cuno╚Ötin╚Ť─â despre tranzac╚Ťie; ╚Ötiam despre ea, dar nu am fost implicat deloc, s-a cump─ârat un teren pentru construc╚Ťia unui mall, dar eu nu eram ac╚Ťionar ╚Öi nici ├«n conducerea firmei nu eramÔÇŁ, a spus Ciorca pentru actualdecluj.ro, ad─âug├ónd c─â a dat o declara╚Ťie scris─â ├«n fa╚Ťa procurorilor.

Citește pe aceeași temă și:

Totul despre Florin Ciorca, administratorul CFR Cluj

ÔÇŁ├Än cursul zilei de 05 februarie 2015, ca urmare a ob╚Ťinerii autoriz─ârilor legale de la instan╚Ťa competent─â, sunt efectuate perchezi╚Ťii domiciliare ├«n 13 loca╚Ťii situate ├«n municipiul Bucure╚Öti ╚Öi ├«n jude╚Ťele Constan╚Ťa ╚Öi Cluj, din care una este sediul unei institu╚Ťii publice, iar restul sediile unor societ─â╚Ťi comerciale ╚Öi domiciliile unor persoane fiziceÔÇŁ, arat─â procurorii DNA ├«ntr-un comunicat.

 

Procurorii DNA fac perchezi┼úii la locuin┼úa administratorului SC Property Developement TWO SRL din Bucure┼čti, Asi Kahana, la Vasile Florin Ciorca din Cluj-Napoca ┼či la Carmen Ghermu┼č (fost─â Iorga) din Eforie Nord, aceasta din urm─â fiind o persoan─â de ├«ncredere a lui Strutinsky, se arat─â pe Mediafax.ro.

Procurorii DNA fac, joi, 13 perchezi┼úii ├«n Bucure┼čti, Constan┼úa ┼či Cluj, la sediile unor firme, precum ┼či al unei institu┼úii publice, surse judiciare afirm├ónd c─â sunt vizate ┼či Prim─âria Constan┼úa ┼či SC Soti Cable Neptun, ├«ntr-un dosar privind infrac┼úiuni de corup┼úie comise ├«n perioada 2008-2014, se arat─â pe sursa citat─â.

LĂSAȚI UN MESAJ

V─â rug─âm s─â introduce╚Ťi comentariul dvs.!
Introduce╚Ťi aici numele dvs.