Doar cinci oameni lucrează la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj

107

Oana Murariu, deputat USR, a organizat dezbaterea publică ,,Învinge drogurile prin educație” la care au participat doi din cei cinci oameni care lucrează la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj.

„Da, ați auzit bine, doar 5 oameni, dintre care 2 au participat aseară până la 21:30 la dezbaterea publică ,,Învinge drogurile prin educație” pe care am organizat-o în Cluj-Napoca, iar astăzi au revenit în școlile din județ să vorbească cu elevii. În urma accidentului de la 2 mai s-a suplimentat schema de personal în cazul DIICOT cu 25 de posturi de procurori, iar astăzi a fost punct pe ordinea de zi în ședința de guvern suplimentarea cu 157 de posturi în cadrul Poliției Române. De 3 ani, de când sunt parlamentar, solicit constant și insistent majorarea schemelor de personal în justiție. Păcat că trebuie să moară oameni ca să se ia în considerare”, a scris Oana Murariu pe pagina de Facebook.

De asemenea, șefa USR Cluj a anunța că împreună cu Ștefan Pălărie vor susține amendamente la bugetul de stat pentru cursuri de pregătire profesională continuă pentru cadrele didactice în ceea ce privește combaterea fenomenului drogurilor în școli, respectiv pentru suplimentarea schemelor de personal pe resurse umane pentru centrele de prevenire, evaluare și consiliere antidrog și serviciile de probațiune.
„Ce pot să spun despre dezbaterea publică de ieri este că nu ne-au surprins fotografiile cu fețele șocate de informațiile furnizate de participanții la eveniment, inclusiv detalii despre dramele extrem de concrete și reale ale copiilor unora dintre ei din cauza consumului de droguri…Mai multe detalii despre dezbatere și concluziile sale în linkul din primul comentariu”, a conchis Oana Murariu.

Citește și: Percheziții ale Parchetului European – Biroul Cluj-Napoca la o primărie care ar fi fraudat un proiect destinat romilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.