Ani de zile procurorul Mircea Negulescu a fost protejat de la cel mai înalt nivel. Mihai Gâdea a prezentat actul oficial care confirmă dezvăluirile făcute la Antena 3.

Secția de procurori a CSM a recunoscut că procurorul Negulescu era unul dintre cei mai nocivi oameni din sistem.

Documentul prin care secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât excluderea din magistratură a lui Negulescu a fost prezentat în exclusivitate la Antena 3.

Vezi AICI abaterile lui Negulescu.

Vă amintim că secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis suspendarea din funcţie a procurorului Mircea Negulescu, până la soluţionarea recursului formulat de anchetator împotriva deciziei de excludere din magistratură, hotărâre pronunţată de acelaşi for.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din funcţia de procuror, începând cu data de 6.03.2018, a lui Mircea Negulescu – procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, până la soluţionarea recursului declarat împotriva Hotărârii nr. 2P/30.01.2018 a Secţiei pentru procurori în materie disciplinară”, se arată în decizia Secţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here