Într-o postare pe grupul de Facebook „Clujul Civic”, un clujean a postat mai multe fotografii cu modul în care unii „meșteri” știu să-și facă treaba.

Mai exact, este vorba de lucrările de reabilitare de pe strada Dragulina, unde, din nefericire pentru șoferi, cei care au „creionat” aceste mici reparații au uitat gurile de canal la două degete sub nivelul asfatului.

„Și se făcu luna lui mai și se făptui proorocirea lui Osă Efendi și se deschise strada lui Dragalina. Dar meșterii nevolnici uitară gurile de canal la 2 degete sub nivelul astfaltului și astfel ura și durerea luară locul păcii și iubirii din sufletele de mașini conducătorilor. Iar spre desăvârșire, uitară pe-afară și țevile aducătoare de apă”, se arată în postarea clujeanului.

Clujenii sunt cei care suferă în aceste cazuri, deoarece sunt nevoiți să se confrunte cu străzi deteriorate, gropi sau alte obstacole care pot provoca daune vehiculelor sau chiar accidente. În plus, aceste condiții precare ale străzilor pot afecta și traficul rutier, determinând congestii și întârzieri.

Citește și: Tranșee de război în centrul Clujului. Strada Universității arată ca după bombardament

2 COMENTARII

  1. Eu cred ca cel care a lovit din nou a fost Andrei..!.? De ce ar trebui sa fie doar Dorel,? La cata nesimtire si lipsa de educatie respectif profesionalism exista chiar si in presa (mai ales in presa..!) ar putea sa aiba oricare dintre nume…in cazul de fata sunt aproape sigur ca il cheama Andrei..!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.