Nu reprezintă o mirare faptul că unele străzi din centrul Clujului se află într-o situație greu de descris, asta pentru că lucrările de reparație nu s-au terminat, iar cu venirea verii, orașul va fi „îngropat” în festivaluri și concerte.

Turiștii care vor tranzita zona vor observa gropile de pe Universității și modul în care lucrătorii își fac treaba: încet și foarte încet.

Iar veștile bune nu se opresc aici. Având în vedere că estimările pentru finalizarea lucrărilor de pe strada Universității sunt luna octombrie, festivaluri de muzică sau film vor avea loc în zona șantierului.

Cluj Never Sleeps 2023 revine în perioada 2-4 iunie cu o nouă ediție care promite 3 zile pline de noi experiențe, noi concepte, diferite tipuri de artă, muzică și ateliere ale căror alte activități ne aduc laolaltă atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte. Locul în care se vor desfășura activitățile este Piața Unirii.

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va avea loc în perioada 9-18 iunie. Proiecțiile în aer liber vor avea loc în 5 spații din oraș, iar una dintre ele este în Piața Unirii, respectiv pe Kogălniceanu.

Cea de-a 14-a ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Cluj, una dintre cele mai ample manifestări culturale din Transilvania, va avea loc anul acesta între 13 și 20 august. Mare parte dintre evenimentele care se vor derula în acea perioadă vor anima strada Mihail Kogălniceanu, redeschisă publicului după renovare. Mai mult de atât, Piața Unirii va găzdui, pe lângă concertele zilnice, scrie monitorulcj.ro.

Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT) revine în Piața Unirii din Cluj-Napoca în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2023.

Citește și: Știți de ce era atât de vesel Iohannis aseară?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.