Procurorii au trimis în judecată dosarul lui Vlad Mornea, poreclit ”Ţeparul Clujului”. În dosar sunt 18 victime care s-au constituit parte civilă. Mornea este acuzat de de înșelăciune iar dosarul se judecă la Judecătoria Cluj-Napoca. 

Cele 18 părți civile susțin că i-au dat lui Mornea diverse sume de bani, iar apoi nu i-au mai primit înapoi, fiind ”țepuiți”, a transmis turdanews.net

Tânărul de 35 de ani din Câmpia Turzii, Vlad Mornea, a fost arestat preventiv pentru 15 zile, după ce în data de 1 august 2022 a fost reținut de polițiștii care au efectuat o descindere la Luncani, acolo unde era cel acuzat că a înșelat mai multe persoane, cu diverse sume de bani.

După ce a fost reținut de polițiști, Vlad Mornea a primit arestare preventivă succesivă, din partea instanței clujene.

Escrocul avea mai multe metode, prin care a reușit să sustragă suma de un milion de euro. Una dintre ele este aceea că cerea bani cu împrumut apropiaților și prietenilor, dar nu le înapoia sumele cerute.

O altă tactică, pe care o folosea pentru companii, era de a cere bani pentru a-și deschide o presupusă afacere sau pentru a investi. În plus, cererea și obiecte scumpe, precum telefoane mobile, pe care nu le plătea niciodată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here