Deși inițial s-a crezut că dozele de ser au fost furate de cei care s-au vaccinat la chiuvetă și le-a părut rău, antivacciniștii nu se lasă așa ușor.

Surpriza, însă, a venit de la partidul AUR, ai căror membri s-au certat atât de rău, încât au recurs la cele mai odioase și mârșave forme de tortură: au apelat la arma letală, vaccinul, pe post de sabie de samurai. Înarmați până-n gât cu combinezoane și doze de vaccin, aceștia au plecat la război.

Reporterii Gazeta de Cluj au reușit să obțină o declarație de la unul dintre membri chiar de pe front, în cantina Academiei AUR, unde meniul zilei consta în sărmăluțe, mici și leșuri de sexo-marxiști: „Și-a lăsat muierea să intre în sfânta capelă AUR în perioada neputinței lunare, astfel încât ÎPS Teodosie a mirosit imediat ticăloșia și ne-a întrebat «Aoleu, cine v-a lucrat aici, diavolul?!». Am intrat în pământ de rușine, vă zic, am văzut numai negru și stângiști infecți în fața ochilor. În momentul ăla, am vrut să-l otrăvesc, să-l las steril, decât să se înmulțească și să iasă alți puradei ca el, mai puțin sexiști și misogini.”.

Momentan, cele două tabere se află pe poziții: atacatorii, care sunt înarmați cu vaccinul, și cei care se apară cu icoane și cruci.

Acest material este considerat un pamflet și trebuie tratat ca atare.


Citește și: Boc le răspunde turiștilor indignați că Cetățuia și Someșul sunt pline de gunoaie pentru a păstra spiritul autentic românesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here