Elevii de la Colegiul Național George Coșbuc au fost evacuați de urgență, miercuri, după ce o alrmă de incendiu automată s-a declanșat într-un spațiu din subsolul unei clădiri.

Ajunși la fața locului, pompierii clujeni au constatat că senzorii au fost declanșați de fumul degajat de lucrările de tăiere, efectuate pentru renovarea școlii.

„În urmă cu aproximativ 30 de minute a fost solicitată intervenția echipajelor noastre la Colegiul Național George Coșbuc din Cluj-Napoca. Mai exact, a fost vorba despre declanșarea unei alarme automate de incendiu într-un spațiu din subsolul unei clădiri. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că senzorii au fost declanșați de fumul degajat de lucrările de tăiere, efectuate cu scopul de a renova spațiul respectiv.”, a transmis ISU Cluj.

Conform procedurii, elevii au fost evacuați în depline măsuri de siguranță. Nu au existat persoane care să solicite sprijin medical și nu s-au înregistrat alte probleme.

Citește și: Monstrul care și-a violat fiica de 12 ani rămâne după gratii! Judecătoria Dej a respins cererea de liberare condiționată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here