Magistrații din cadrul Judecătoriei Dej au respins cererea de liberare condiţionată formulată de Liviu Aurel Gordea, monstrul care și-a violat fiica minoră. Fapta teribilă s-a petrecut în perioada martie 2014 – ianuarie 2015.

„În baza art.587 din Codul de procedură penală respinge cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul GAL născut la data de …condamnat pentru comiterea infracţiunii de viol în formă continuată (art.218, cu aplicarea art.35 din Codul penal) la pedeapsa închisorii de 10 ani, prin sentinţa penală nr.102/2015 a Judecătoriei Zalău, de?inut la data formulării cererii în Penitenciarul Spital Dej în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea nr.141/2015, ca neîntemeiată. În baza art.587 alin.(2) din Codul de procedură penală condamnatul va putea reitera cererea de liberare condiţionată după un termen de 6 luni care va curge de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. În baza art.275 alin.(2) din Codul de procedură penală obligă condamnatul la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Stabileşte în favoarea avocatului din oficiu Danci Ion suma de 313 lei onorariu avocaţial, care se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare pentru procuror şi condamnat. Pronunţată în şedinţă publică azi, 26.09.2022.”, arată soluția pe scurt.

Mama fetiței știa totul

Totul a ieşit la iveală după un scandal monstruos dintre Gordea și soția acestuia. Agresorul a dat-o afară din casă pe femeie, iar aceasta a apelat la poliție. Poliţiştii au profitat de ocazie şi au întrebat-o dacă zvonurile care circulau prin sat – că bărbatul îşi viola fiica – sunt adevărate, iar femeia a povestit calvarul prin care trecea fiica sa de numai 12 ani.

Bărbatul a fost condamnat la 10 ani de închisoare în anul 2015 după ce s-a constatat că își viola fiica, pe atunci în vârstă de numai 12 ani. În același dosar a fost condamnat la 5 ani de închisoare și fiul acestuia Claudiu Cristian Gordea, după ce anchetatorii au descoperit că tânărul îi călcase tatălui său pe urme și își abuza sexual sora.

În anul 2015, după ce soția lui Gordea a dezvăluit fața de monstru a bărbatuli, fetița care a fost violată timp de un de tatăl şi fratelei ei mai mare, a fost preluată în regim de urgenţă de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sălaj. Alături de ea a fost preluat şi fratele său mai mic, în vârstă de doar doi ani, la acel moment.

Gordea și-a violat ambele fiice

Liviu Aurel Gordea a fost condamnat în acelaşi dosar şi pentru faptul că a violat-o pe fiica sa mai mare cu ani în urmă, determinând-o să fugă de acasă.

Citește și: Scandal interetnic în jurul kürtőskalács primarului Cherecheș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.