Intrat din nou în febra festivalurilor și a turneelor, după ce premiul Cîțu a anunțat că am învins pandemia, edilul nostru, „Organizatorul de festivaluri Boc”, nu se poate opri la sfaturile inamicului său numărul 1 pe care a vrut să-l demită când a fost prim-ministru (însă a fost demis el), Raed Arafat și să nu se joace cu Covidul precum covrigul. Primarul nostru s-a gândit la toate: de frică să nu ne prindă valul cinci cu obligativitatea certificatului verde în plin sezon estival, acesta va organiza toate evenimentele în luna decembrie 2021, inclusiv Paștele, conform declarațiilor sale din ședința de Consiliu Local de astăzi.

Prima dată a sunat-o pe Simona Halep, dacă nu cumva poate să vină să joace repede meciurile de anul viitor de la Transylvania Open, anul acesta.

La fel a procedat Emil și cu organizatorii Untold, pe care chiar i-a somat ca pentru binele lor, dacă mai vor să organizeze Untold la Cluj, sa facă repede rost de artiști în cel mult două săptămâni, pentru ediția a doua a festivalului. Pentru promovarea culturii autohtone, Boc le-a pus condiția ca Nelson Mondialu să fie cap de afiș cu piesa „Colinda lui Nelson” și Aiu de la Cluj să facă un recital împreună cu Vlăduța Lupău.

Primele reacții n-au întârziat să apară: Asociația Hoție pentru Chirie a felicitat demersul, așteptând deja primele victime pe care să le poată țepui cu ocazia cazării pentru festival.

Acesta a mai anunțat că biletele pentru toate evenimentele din luna decembrie se pot cumpăra din stația de metrou Bonțida.

Acest material este considerat un pamflet și trebuie tratat ca atare.


Citește și: Putin dă asigurări că n-o să ne atace: „Piața Mărăști oricum arată ca după bombardament”

1 COMENTARIU

  1. Articolele scrise in acest ziar ocolesc realitatea din Romania.Deci se minte prin omisiune.DESPTRE PRODUCATORII ROMANI DIN ACTIVITATILE INDUSTRIALE,AGRICULTURA,COMERT… NIMIC.DOAR CRIME,ACCIDENTE SI NENOROCIRI FAC ROMANII.STRAINII COLONISTI NISTE SFINTI,NIMIC NU SE SPUNE DESPRE EI.Iar acest Boc servitorul criminalului Basescu surade la fiecare aparitie a sa pe hatia ziarului de investigatii din Cluj Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here