Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat că proiectul centurii metropolitane va primi ultimul aviz, urmând apoi să fie aprobate documentațiile de către fiecare primărie în parte.

„Apoi proiectul intră în procedurile de aprobare la Guvern, care va decide cine va face licitația pentru execuție: Ministerul Transporturilor sau administrațiile locale”, a spus primarul Emil Boc la postul de radio Napoca Live.

Chiar dacă nu a precizat când va fi gata centura metropolitană, Boc l-a atacat din nou pe fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, care acum este președintele USR.

 „USR a plecat de la guvernare distrugând Clujul. Acest ministru Drulă, a scos din PNRR proiectul centurii. Dacă era acolo, era unul dintre cele mai avansate proiecte, iar până în 2026 putea fi construită o bună parte din centură, pentru că erau bani asigurați. Dar acest ministru cu rangă atât a știut să facă, să distrugă comunitatea noastră”, a spus Emil Boc.

Primarul din Cluj-Napoca a mai menționat faptul că fostul ministru USR de la Transporturi și-a bătut joc de Cluj, în contextul în care centura reprezintă o gură de aer pentru clujeni.

Pe de altă parte, Cătălin Drulă susține că Emil Boc este vinovat pentru întârzierea acestui proiect.

Sursa: Cluj24.ro

Citește și: Scandalul Uber: Cătălin Drulă și Nicușor Dan, avocații care au apărat compania

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here