Acuzat că este însoțit de echipa de filmare a Primăriei Cluj-Napoca oriunde merge, Emil Boc a început să se prezinte singur pe teren, în ciuda faptului că șoferul îl așteaptă în apropiere, pentru a filma progresele administrației pe care o conduce.

Luni, s-a deplasat în zona Valea Seacă pentru a evidenția buna desfășurare a lucrărilor. Similar cu modul în care a acționat în 2004, când a câștigat funcția de primar al Clujului în fața influentului Ioan Rus, și acum Emil Boc a luat lopata în mână pentru a-i sprijini pe muncitori. În timp ce astfel de gesturi erau considerate inedite în 2004, în 2024 oamenii par să aștepte mai mult. Populismul spectaculos pare să nu mai fie suficient, iar asfaltarea unui drum deja existent este percepută ca ceva normal.

Din păcate, în afară de câteva studii de fezabilitate pentru proiectele ample, primarul Emil Boc nu poate să se laude cu realizări semnificative în cei 20 de ani de când este în funcție. Proiecte precum centura metropolitană și trenul metropolitan, care ar fi contribuit la dezvoltarea orașului Cluj, nu au beneficiat de finanțare adecvată, iar proiectul Metroului suferă de subfinanțare cronică.

sursa: stiridecluj.ro

Plus alte 10 poze bonus

5 COMENTARII

  1. Ati pus articolul alaturi de reclama firmei Requiem, pacat ca lezati prestigiul firmei .Am beneficiat de serviciul firmei si sunt foarte multumit pe cand , din partea domnului Boc si compania am intampinat numai obstacole .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.