Primarul Clujului, Emil Boc, spune că el nu crede varianta operatorului de salubritate care susține că mirosul insuportabil din oraș a venit de la Aiton.

„Părerea mea rămâne că mirosul a venit de la Centrul Integrat de Management al Deșeurilor, chiar dacă firma de salubritate spune că nu e de acolo”, a declarat primarul Emil Boc la postul de radio Napoca Live.

Boc, despre mirosul pestilențial din oraș: Nu cred că a venit de la 20 de kilometri depărtare. Eu și dl. Tișe am luat „capace”
Boc spune că Primăria nu are nicio vină, autoritățile din oraș nu au nicio vină, iar firma privată trebuie să își facă datoria.

„Am luat capace gratuit și eu și dl. Tișe, fără să avem nicio vină. Primăria nu are nicio tangență cu firma respectivă, iar Consiliul Județean doar a făcut o licitație… Firma a spus că vine de la găinațul de la Aiton. Acolo unde se pune pe câteva sute de hectare găinaț pentru agricultură. Dar mi-e foarte greu să cred că vine de la 20 de kilometri depărtare”, a mai spus Emil Boc.

Citește și: SUPERCOM, amendată pentru „duhoarea” din Cluj-Napoca. ”N-a RESPECTAT autorizația de mediu”
Primarul a transmis firmei Supercom că la Cluj nu se glumește și a cerut mai multă seriozitate și respectarea procedurilor.

Citește și: Primarul Boc fugărit prin birou de doi ”agenți de influență” VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.