Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, a lăudat faptul că un număr mare de clujeni au participat la festivitățile organizate cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Edilul a spus că fără clujeni, Ziua Națională a României nu transmitea atâta emoție.

„Ecoul zilei de 1 Decembrie nu s-a stins încă pentru că a fost o zi senzațională. Așa cum a fost și acum 104 ani pentru toți românii. Douăzeci de secole de istorie s-au concentrat într-o singură zi. După secole în care am trăit separați, am reușit să ne reunim într-un singur stat.

Când a ajuns la București, delegația a fost întâmpinată cu mesajul <>, iar ardelenii au răspuns cu <>. Cred că sunt cuvinte magice, care arată dorința și forța acestei națiuni de a trăi împreună. În asta stă capacitatea noastră de a fi demni în Europa, de a avea o viață mai bună în țară și de a fi o națiune respectată și respectabilă.

A fost o zi de excepție la Cluj, toate evenimentele au mers foarte bine. Vreau să le mulțumesc clujenilor pentru implicarea în ziua de 1 Decembrie. Fără ei nu ar fi avut farmec și nu ar fi fost posibil. Cred că a fost cel mai mare număr de participanți din istoria Clujului la 1 Decembrie.

Perla coroanei a fost spectacolul cu drone. Am avut 260 de drone, cel mai mare număr din istoria Clujului. A fost absolut emoționant să ai steagul României desenat pe cer, steagul Uniuniii Europene, momente din istoria României. E un spectacol care arată că acest Cluj al tehnologiei se reflectă și în evenimentele mari.

Clujenii ne-au răsplătit cu o prezență fabuloasă și sperăm că au plecat mulțumiți de la ceea ce au văzut. Clujenii au făcut diferența care a dat o calitate atât de specială acestui eveniment. Am transmis Bucureștiului, Constanței, Craiovei, Iașiului, Timișoarei salutul ardelenilor de a fi împreună la 104 ani de la Marea Unire”, a spus primarul, scrie Zcj.ro.

Citește și: Motivul pentru care Iohannis a executat SIE de 1 decembrie

1 COMENTARIU

  1. Militaru din fata ii trantoru care la angajat consilier, funar o mai avut un tembel de la 1215 angajat ca director de protocol, sa vezi ce minuni a facut ala in primarie, de toata minunea s o facut, figurant si maimutoi, a facut armata de minune, desi era tanar pensionar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.