Presa națională l-a prezentat zilele trecute pe primarul Clujului ca pe un potențial președinte al PNL. Acesta a declarat însă că nu este interesat de această funcție.

“Nu am intenționat și nu intenționez să candidez la funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Singura mea preocupare este și rămâne Primăria municipiului Cluj-Napoca”, a spus Emil Boc pentru Monitorul de Cluj și preluat de evz.ro.

Emil Boc a mai deţinut şefia PDL din 2005 până în 2012 preluând partidul de la Traian Băsescu, iar poziţia de prim-ministru pe care a ocupat-o l-ar fi făcut cel mai calificat pentru a conduce destinele PNL.

În plus, deşi nu ocupă nicio funcţie de partid, Boc reprezintă unul dintre ultimele fiefuri ale PNL mai ales după înfrângerea ruşinoasă de la parlamentare La aceste alegeri, liberalii au câştigat doar în trei judeţe: Cluj, Alba şi Sibiu, potrivit sursei menţionate.

Ieri, Biroul Politic Național al PNL a decis să o desemneze pe Raluca Turcan președinte interimar care să organizeze alegerile interne. Ea a fost aleasă pentru scorul bun reușit la Sibiu de PNL, aproximativ 40%.

2 COMENTARII

  1. Dumneavoastra Dl.Primar impreuna cu consilieri dv.nu doriti decit sa votati majorari de impozite pentru cei care v au votat si au crezut in Dumneavostra (eu nu ma numar din fericire printre ei).

  2. Dumneavostra Dl.PRIMAR impreuna cu consilierii sunte ti bine mersi aducind hotariri de majorare a impozitelor pentru cei care acum sase luni v au votat si au crezut in Dv.(nu este din fericire si cazul meu ) desfasurarea sedintei consiliului local din 20 decembrie v au demonstrat ca si alegerile din 11 decembrie ca increderea CLUJENILOR in institutia pe care o conduce ti a scazut mult si ca ( daca VOI nu ma vreti EU va vreau ) nu v a tine mult timp maxim 3 ani .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here